Knijn in Nederland: Juni 2004

Eindelijk maar toch, Anne Marie is weer eens een keer in Nederland! Het was alweer 2 jaar geleden dat ze in Nederland was. Gelukkig hebben we haar nog in Thailand gezien, maar ook dat was alweer meer dan 1,5 jaar geleden. Het werd dus wel weer eens tijd. Gelukkig kon ze ons nieuwe stulpje in Putte komen bewonderen.

We hadden afgesproken dat ik haar op vrijdag zou komen halen. Ik zou bellen als ik uit Putte zou vertrekken. Dan zou het immers nog wel een uur duren voordat ik in Tilburg aan zou komen. Dus, zo kwam ik een uurtje later aan bij de flat van Rohan, die ook thuis was. Na zo'n anderhalf uur zijn we richting Putte gereden.

Anne Marie had niet echt iets wat ze perse wilde eten.... Belgische frieten zouden er wel in gaan. Nou, dat is hier niet zo moeilijk, dus werd er geen aandacht aan het eten besteed.

Na een gezellige avond bijkletsen zijn we gaan slapen. 's Morgens werden we wat wakker in de tuin. Anne Marie haar tic kwam naar boven. Namenlijk het zoeken naar klavertjes vier!! Eindeloos.

Hieronder (eigenlijk veel te weinig) foto's van Knijn in Putte, 200401.jpg (38kb) 02.jpg (42kb) 03.jpg (22kb) 05.jpg (38kb)
06.jpg (42kb) 07.jpg (41kb) 08.jpg (17kb) 09.jpg (47kb)